Selamat Datang di Web Juprani, S.Pd jangan lupa tinggalkan komentarnya semoga bermanfaat terima kasih... dan bagi yang butuh PTK silahkan hub saya

Puisi Sunda

iklan atas disini
Iklan tengah disini
Berikut ini Puisi Bahasa Sunda Tentang Guru yang telah saya sediakan khusus untuk sobat:


Manéhna saurang guru
Manéhna henteu saukur méré élmu
tapi ogé harti pangalaman hirup
Hirup anu nyérélék pikeun cai
alatan Manéhna baris ngomong

‘Bangunlah lamun kau terjatuh’
Manéhna nyaéta saurang Ayah ogé Ibu
Menyirami diri anjeun
jeung kaasih nyaah
ambéh kau tumuwuh subur
alatan Manéhna ngomong

‘Cintailah sasama anjeun manusa kawas diri anjeun sorangan’
Manéhna nyaéta inohong badag
ti beribu-ribu inohong badag dunya
Mengharumkan ngaran bangsa
tanpa lencana
sarta Manéhna ngomong

‘Bikeun ngaran anjeun pikeun maranéhanana
anu aya di jero kemelaratan’

Nah itulah "Puisi Bahasa Sunda Tentang Guru" yang semoga bisa berguna sekaligus bermanfaat, sekian dan terima kasih.

walaupun copy paste tapi mohon komentarnya ya !!!!!!!!!!!!!
Iklan bawah disini

Buku Tamu


Mau buat buku tamu ini ?
Klik di sini